Padel Racket Kopen

Voordat je een padel racket koopt is het belangrijk om te weten welke types er beschikbaar zijn en welk type racket bij je past. Maak je geen zorgen, het kiezen van een padel racket is verre van moeilijk en wij hebben de beste padel rackets voor je uitgezocht om het nog makkelijker te maken voor je.

Op deze pagina hebben we zoveel mogelijk deals verzameld voor zowel kinderen als volwassenen en voor elk speelniveau. Liever warm worden op een andere manier? Dat kan erg goed met een elektrische bovendeken.

Dit zijn de top 3 meest verkochte padel rackets

Lichtgewicht padel rackets

Voor de beginnende padel speler raden we aan om een lichtgewicht padel racket aan te schaffen. Een lichtgewicht padel racket weegt minder dan 360 gram en geeft je meer flexibiliteit en controle dan een zwaarder exemplaar. Hard slaan is leuk, wat goed lukt met een zwaarder racket, maar 100% je ballen raken is waar je focus als beginner moet liggen en dat is precies waar een lichtgewicht racket je bij helpt. Onderstaande lichtgewicht padel rackets zijn de beste in hun klasse en helpen je om in no-time je tegenstanders in te maken.

Mediumgewicht padel rackets

Wanneer je het gevoel krijgt dat je niet al je kracht kwijt kunt tijdens het terugslaan van de bal dan is het een goed moment om eens te kijken naar een padelracket die nét wat zwaarder in de hand ligt, zoals deze exemplaren die tussen de 365 en 375 gram wegen:

Zwaargewicht padelrackets

Ben je inmiddels gevorderd en wil je graag de bal harder terugslaan zonder al te veel controle te verliezen? Dan raden we je aan om een padelracket te kopen tussen de 375 en 385 gram:

Chalinga
Logo