Power AirFryer Multi-Function Deluxe Review

Power AirFryer Multi Function Deluxe - hetelucht friteuse - Airfryer

★★★★★
149,00  Momenteel niet op voorraad
as of februari 28, 2024 3:52 pm
Voordelen
  • Drie apparaten in één
  • Eenvoudige bediening met touchscreen
  • Gratis receptenboek en accessoires
  • Snel schoon te maken
Nadelen
  • Hoge prijs

Na zijn debut op TV is de Power AirFryer Multi-Function Deluxe niet meer weg te denken in de keuken. En dat is niet gek ook, dit apparaat is de eerste in zijn soort die een hete lucht friteuse, roterende grill en dehydrator combineert in één apparaaat. Gezond en gevarieerd eten is nu nog makkelijker, want met dit prachtige apparaat heb je weinig aanvullende keukenapparatuur nodig. Dankzij zijn veelzijdigheid maakt de Power Airfryer namelijk pannen, friteuses, roterende grills magnetrons en dehydrators overbodig. Ja dat lees je goed. Al snappen we dat je niet meteen je pannen de deur uit doet na het aanschaffen van de Power Airfryer.

Dit apparaat beschikt over een krachtige motor van 1800 Watt en dankzij de nieuwste airflow technologie wordt je voedsel op drie niveaus bereidt met enkel hetelucht. Naast dat dit een supergezonde manier van koken is, bespaar je ook nog eens zo’n 80% in vergelijking met andere keukenapparatuur. Het apparaat beschikt over een handig Easy-Touch-Display zodat je je maaltijd met slechts één druk op de knop kunt bereiden dankzij de 8 voorgeprogrammeerde standen.

Hoewel de naam de term airfryer bevat, is dit apparaat zoveel meer. Het toppunt, naar onze mening, is toch wel de geïntegreerde roterende grillfunctie. Kip grillen met deze functie is een waar feest met heerlijk sappige kip als resultaat, om zo maar een van de vele voorbeelden te noemen. Een andere, maar toch wel erg handige functie, is de dehydrator. Hiermee kun je je eigen gedroogde fruit maken, zonder toegevoegde vetten of suikers.

Eén nadeeltje is dat de prijs er wel naar is, het is namelijk geen goedkoop apparaat. Je krijgt er echter een hoop voor terug en met de prijs/kwaliteit zit het dik in orde.

Chalinga
Logo